top of page
cam-1 (2).jpg
BOLIG FOR SALG

Her vil vi fortløpende legge ut informasjon om de boliger vi har som er tilgjengelige eller kommer for salg fra TEFT Prosjekt.

BYMARKA

Midt i sentrum av Lofoten ligger Vestvågøy kommune og Bymarka. Med sine ruvende fjell, dype fjorder, kritthvite strender og sitt helt spesielle vær, er Lofoten et mekka for alle som ønsker uforglemmelige naturopplevelser. Du kan gå ut døra og plukke både blåbær og tyttebær, se elg trave forbi eller gå til en av gapahukene i nærheten og ta kveldsmaten rundt bålet. Du har direkte tilgang til turløypene i Bymarka via boligfeltet.

Leknes er handelssentrum med Lofotens største detaljhandelomsetning, og bare 5 minutter fra Bymarka ligger Lofotsenteret med et bredt utvalg av både store, kjente merkenavn og mindre lokale forhandlere med et unikt vareutvalg. Rundt sentrum ligger flere restauranter og kaféer, kulturhus, kino, frisører og velværesalonger. 

ZAKARIASSEN

I Televeien 11 på Leknes har vi under oppføring en moderne arealeffektiv 8 mannsbolig, såkalt (Zakariassen) bygget. Her har vi lagt stor vekt på å skape en praktisk og god planløsning som passer for deg som ønsker å bo alene eller sammen med noen. Vi har benyttet store vindusflater i moderne design slik at du får den rette følelsen! Alle leilighetene har egen utebod og parkering.

Sentralt i leknes og  gåavstand til det du måtte trenge! 

MULTEBÆRHOLMEN

Like utenfor Svolvær sentrum, også kalt Lofotens hovedstad eller lysets by finner du idylliske Multebærholmen, en herlig perle like utenfor den såkalte perleporten, og rett under den kjente Svolværgeita.

 

Med umiddelbar nærhet til havet og tilgang på egen flytebrygge tror vi det blir rimelig flott å være her uansett om du ønsker å bo her hele året eller kun benytte deg av boligen som en fritidsbolig. Vi har allerede etablert gang og sykkelsti hele veien fra multebærholmen og mot sentrum, slik at du kan ferdes trygt om du ønsker å ta bena eller sykkelen fatt.

 

På yttersiden i Lofoten har du midnattssol fra slutten av mai til midt i juli, og om vinteren har du mørketid fra begynnelsen av desember til begynnelsen av januar. Begge deler kan være rimelig spektakulært, i mørketiden vil det være unike lysopplevelser som utspiller seg stort sett hver dag og natt. Nordlyset er naturens eget fyrverkeri og det må bare oppleves. Om sommeren kan du nyte solens fantastiske gnist på verandaen med god mat og gode venner hele kvelden og natten eller du kan ta deg en fjelltur midt i natten i fantastisk lys

KONTAKT SELGER 

Vi er tilgjengelig for deg! 

bottom of page