top of page
KORT OM OSS

TEFT Entreprenør AS, med nærmere 100 ansatte, er entreprenørselskapet i TEFT Gruppen AS. Med 45 års historie som boligbygger og med cirka 1200 oppførte boenheter, er vi i dag aktør innen alle kategorier boligprosjekter, herunder restaurering. Fra 2014 ble vi del av huskjeden Blink Hus, som er en av Norges største husleverandører.

 

I 2021 ble Entre Entreprenør AS i Svolvær kjøpt opp av TEFT Gruppen AS og ble til et datterselskap av TEFT Entreprenør AS. På denne måten øker vi vår kapasitet i Vågan området.

TEFT Entreprenør fører også opp næringsbygg innen fiskeri, landbruk, verksted, kontor og handel og offentlige bygg som skoler, sykehjem og barnehager. Vi har en solid stab av fast ansatte snekkere med fagbrev. I tillegg har vi til enhver tid 6-7 lærlinger, den mest vellykkede modell for god rekruttering.

HISTORIKK

På slutten av 60-tallet ble "ferdighusene" sett på som en trussel mot byggevarehandlerne. Dette resulterte i medlemskap i et huskjedekonsept i 1969, og dermed starten på vår entreprenørvirksomhet.

Fra 80-tallet ble både næringsbygg og offentlige bygg en del av vårt virkefelt, i tillegg til boligbygging. Største entreprenøroppdrag så langt er vårt eget bygg på Leknessletta.

Mest spesielle jobb er kanskje vår totalentreprise med Høvdingehuset og naustet til vikingemuseet Lofotr.

bottom of page