KORT OM OSS

TEFT Entreprenør AS, med nærmere 50 ansatte, er entreprenørselskapet i TEFT Gruppen AS. Med 45 års historie som boligbygger og med cirka 1200 oppførte boenheter, er vi i dag aktør innen alle kategorier boligprosjekter, herunder restaurering. Fra 2014 ble vi del av huskjeden Blink Hus, som er en av Norges største husleverandører.

TEFT Entreprenør fører også opp næringsbygg innen fiskeri, landbruk, verksted, kontor og handel og offentlige bygg som skoler, sykehjem og barnehager. Vi har en solid stab av fast ansatte snekkere med fagbrev. I tillegg har vi til enhver tid 6-7 lærlinger, den mest vellykkede modell for god rekruttering.

HISTORIKK

På slutten av 60-tallet ble "ferdighusene" sett på som en trussel mot byggevarehandlerne. Dette resulterte i medlemskap i et huskjedekonsept i 1969, og dermed starten på vår entreprenørvirksomhet.

Fra 80-tallet ble både næringsbygg og offentlige bygg en del av vårt virkefelt, i tillegg til boligbygging. Største entreprenøroppdrag så langt er vårt eget bygg på Leknessletta.

Mest spesielle jobb er kanskje vår totalentreprise med Høvdingehuset og naustet til vikingemuseet Lofotr.

ADRESSE

TEFT Gruppen AS

Storvollveien 45

8370 Leknes

 

KONTAKT

76 05 50 00

firmapost@teftgruppen.no

Org nr 957 175 430

 

 Lik oss gjerne i sosiale media for å få siste nytt fra oss! 

© 2020 by TEFT GRUPPEN. Proudly created by Lofoten Film.