top of page
174_1246408718.jpg

Bymarka

Prosjektet med Bymarka ble satt i gang for noen år siden, da vi ervervet området av en lokal grunneier. Torbjørn Halvdan Pedersen, daglig leder i TEFT Gruppen, mente dette var en sjanse vi ikke kunne la gå fra oss, og glade er vi alle for det.

Jobben med utvikling av området ble igangsatt, med befaring i marka, skisser med forslag

til vegtraseer og tomteområder osv. GeoLofoten foretok utstikking av foreslåtte veier,

og nye justeringer måtte gjøres.

Nå hadde vi et bra grunnlag for å starte reguleringsarbeidet for fullt.

Til dette engasjerte vi Norconsult, Bodø, som har god kompetanse

for slike oppgaver.

Reguleringsarbeidet var ferdig mot slutten av 2018, og klar for politisk førstegangs behandling, men først mai 2020 kunne reguleringsplan for Bymarka erklæres

ferdig regulert og endelig godkjent.

Midt i sentrum av Lofoten ligger Vestvågøy kommune og Bymarka. Med sine ruvende fjell, dype fjorder, kritthvite strender og sitt helt spesielle vær, er Lofoten et mekka for alle som ønsker uforglemmelige naturopplevelser. Du kan gå ut døra og plukke både blåbær og tyttebær, se elg trave forbi eller gå til en av gapahukene i nærheten og ta kveldsmaten rundt bålet. Du har direkte tilgang til turløypene i Bymarka via boligfeltet.

Leknes er handelssentrum med Lofotens største detaljhandelomsetning, og bare 5 minutter fra Bymarka ligger Lofotsenteret med et bredt utvalg av både store, kjente merkenavn og mindre lokale forhandlere med et unikt vareutvalg. Rundt sentrum ligger flere restauranter og kaféer, kulturhus, kino, frisører og velværesalonger. 

Idéen bak Bymarka var å skape et nabolag i samspill med omgivelsene, med plass til alle mennesker i alle aldersgrupper og med gode møteplasser. Vi har hatt et ønske om å skape et attraktivt hjemsted som er fredelig, men som også gir en følelse av å bo nært sentrum. En kompakt bebyggelse og varierte tomtestørrelser gir et urbant preg, men det er nærheten til marka og utsikten til den flotte naturen som har vært førende for planleggingen av Bymarka. 

 

Vi har gjort det enkelt for deg som kunde - i Bymarka får du tomt, opparbeidelse og nøkkelferdig bolig i én pakke. 

Blinkhus-9.jpg

Ta kontakt med en av våre selgere!

Stina Strand 

Telefon 995 45 335

Freddy Henningsen

Telefon 905 88 668

bottom of page